NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z

Produktivita práce, eliminace plýtvání, layout, standardizace, materiálový tok.

Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.

Efektivní výroba znamená produkovat výrobky v co nejvyšší kvalitě, maximálně flexibilně a při nejnižších možných nákladech. Ceny jednotlivých vstupů v podobě materiálů, energií, strojů a zařízení či pracovní síly jsou pro všechny podniky přibližně stejné. V čem se tedy odlišit? Kde hledat prostor pro to být úspěšnější než ostatní? Odpověď je poměrně jednoduchá, je to v efektivitě využívání těchto zdrojů.

Seminář Vás naučí, jak projektovat Vaše výrobní pracoviště s cílem dosáhnout co nejvyšší efektivity vykonávané práce při zachování 100% kvality produkce a v optimálních ergonomických podmínkách.

Termín a místo konání

26. říjen 2021, Veselí nad Lužnicí

 

Komu je seminář určen

Vedoucí pracovníci výroby, průmysloví a procesní inženýři, LEAN manažeři, projektanti pracovišť, technologové, mistři, předáci.

Cíle semináře

  • Definovat základní principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
  • Představit komplexní metodiku pro projektování výrobních buněk a výrobních pracovišť.
  • Zaměřit se na flexibilitu a univerzálnost pracovišť.
  • Naučit se navrhovat pracoviště s přihlédnutím k optimálním ergonomickým podmínkám.
  • Představit koncept efektivního logistického zásobování projektovaných pracovišť.
  • Prezentovat ukázky realizovaných projektů a workshopů v dané oblasti.

Program

  • Principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
  • Flexibilita a univerzálnost pracoviště.
  • Nejčastější chyby při navrhování pracovišť.
  • Postup při projektování výrobních pracovišť.
    • Optimální layout pracoviště.
    • Balancování operací pro různé objemy produkce.
    • Ergonomické projektování.
    • Koncept interní logistiky a zásobování.
  • Automatizace a robotizace pracovišť.
  • Digitalizace procesů jako nástroj zvýšení flexibility.
  • Praktické použití jednotlivých metod a nástrojů na vybraném pracovišti společnosti RM GASTRO s.r.o.

Cena

4 900,- Kč bez DPH / účastník.
Cena zahrnuje náklady na lektory, podkladové materiály v tištěné formě, organizační náklady, občerstvení včetně obědu (v ceně 300,- Kč / den), u dvoudenního semináře i večeři v příjemném prostředí.

V případě účasti více osob z jedné společnosti nebo jedné osoby na více seminářích poskytujeme individuální slevy.

Využijte možnosti dotací na vzdělávání.

Přihlášky a dotazy

Ing. Ivana Machalová - manažerka vzdělávání
ivana.machalova@e-api.cz
+420 724 431 542

Přihlásit se na seminář

Seminář šitý na míru

Zaujalo Vás téma semináře, ale nevyhovuje Vám termín či místo konání? Chcete připravit seminář pro větší skupinu zaměstnanců a přizpůsobit program své společnosti? Kontaktujte nás na info@e-api.cz.


Nastavení cookies

Zde můžete nastavit používání souborů cookies podle vlastních preferencí.

Technické cookies

jsou nezbytné pro správné fungování webu. Technické cookies musí být vždy aktivní (nelze je individuálně deaktivovat), proto se pro jejich využívání souhlas neuděluje.

Analytické cookies

nám umožňují porozumět jak web využíváte, abychom jej mohli zlepšovat. Analytické cookies umožňují měření výkonu webu (počtu návštěv a zdrojů návštěvnosti). Takto získaná data zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů ukazujících na konkrétního uživatele.

Personalizované cookies

ukládají informace o Vašem osobním nastavení webu. Personalizované cookies potřebujeme k tomu, abychom přizpůsobili web a jeho chování co nejvíce Vašim potřebám a zájmům.

Reklamní cookies

nastavují prostřednictvím tohoto webu naši reklamní partneři. Reklamní cookies nám umožňují zobrazovat takový obsah, který bude zajímavý a užitečný právě pro Vás.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.