- Nacházíte se zde:
- Vzdělávání
- Semináře
- NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z
NÁVRH ŠTÍHLÝCH VÝROBNÍCH PRACOVIŠŤ OD A DO Z
Produktivita práce, eliminace plýtvání, layout, standardizace, materiálový tok.
Praktická realizace ve společnosti RM GASTRO s.r.o.
Efektivní výroba znamená produkovat výrobky v co nejvyšší kvalitě, maximálně flexibilně a při nejnižších možných nákladech. Ceny jednotlivých vstupů v podobě materiálů, energií, strojů a zařízení či pracovní síly jsou pro všechny podniky přibližně stejné. V čem se tedy odlišit? Kde hledat prostor pro to být úspěšnější než ostatní? Odpověď je poměrně jednoduchá, je to v efektivitě využívání těchto zdrojů.
Seminář Vás naučí, jak projektovat Vaše výrobní pracoviště s cílem dosáhnout co nejvyšší efektivity vykonávané práce při zachování 100% kvality produkce a v optimálních ergonomických podmínkách.
Termín a místo konání
26. říjen 2021, Veselí nad Lužnicí
Komu je seminář určen
Vedoucí pracovníci výroby, průmysloví a procesní inženýři, LEAN manažeři, projektanti pracovišť, technologové, mistři, předáci.
Cíle semináře
- Definovat základní principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
- Představit komplexní metodiku pro projektování výrobních buněk a výrobních pracovišť.
- Zaměřit se na flexibilitu a univerzálnost pracovišť.
- Naučit se navrhovat pracoviště s přihlédnutím k optimálním ergonomickým podmínkám.
- Představit koncept efektivního logistického zásobování projektovaných pracovišť.
- Prezentovat ukázky realizovaných projektů a workshopů v dané oblasti.
Program
- Principy štíhlého pracoviště a štíhlých výrobních buněk.
- Flexibilita a univerzálnost pracoviště.
- Nejčastější chyby při navrhování pracovišť.
- Postup při projektování výrobních pracovišť.
- Optimální layout pracoviště.
- Balancování operací pro různé objemy produkce.
- Ergonomické projektování.
- Koncept interní logistiky a zásobování.
- Automatizace a robotizace pracovišť.
- Digitalizace procesů jako nástroj zvýšení flexibility.
-
Praktické použití jednotlivých metod a nástrojů na vybraném pracovišti společnosti RM GASTRO s.r.o.
Cena
4 900,- Kč bez DPH / účastník.
Cena zahrnuje náklady na lektory, podkladové materiály v tištěné formě, organizační náklady, občerstvení včetně obědu (v ceně 300,- Kč / den), u dvoudenního semináře i večeři v příjemném prostředí.
V případě účasti více osob z jedné společnosti nebo jedné osoby na více seminářích poskytujeme individuální slevy.
Využijte možnosti dotací na vzdělávání.
Přihlášky a dotazy
Ing. Ivana Machalová - manažerka vzdělávání
ivana.machalova@e-api.cz
+420 724 431 542
Seminář šitý na míru
Zaujalo Vás téma semináře, ale nevyhovuje Vám termín či místo konání? Chcete připravit seminář pro větší skupinu zaměstnanců a přizpůsobit program své společnosti? Kontaktujte nás na info@e-api.cz.